Onze actuele vacatures

Vacature: Projectingenieur Maitenance - Rotterdam

Referentie: HLS-V19147

Klant / soort bedrijf
Procesindustrie
Werklocatie:
Rotterdam
Functiecategorie
Techniek
Functienaam
Maintenance engineer, Project engineer
Opleiding
HBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
4000, 4250, 4500, 4750
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is een waterbedrijf dat drinkwater levert, industriewater van diverse kwaliteiten en werkzaam is in de afvalwaterzuivering.

Beschrijving functie

Binnen de divisie Industriewater zijn wij op dit moment op zoek naar een Projectingenieur Maintenance. De organisatie is een van de meest toonaangevende water-partners voor de industrie in de Benelux. Met een focus op de chemische industrie, petrochemie en de voedingsmiddelenindustrie richten zij zich op maatwerk-in-water: complete waterdiensten op maat.

- Ongekend technisch

Als Projectingenieur Maintenance ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van installaties en het beheer daarvan, tevens adviseer je hierover. Daarnaast ben je verantwoordelijk
voor het opstellen en invoeren van onderhoud concepten, coördinatie van de bouw en de inzet van mobiele units.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

- Je houdt je bezig met de toepassing en het actueel houden van onderhoudsstrategieën, beoordeelt deze en volgt de ontwikkelingen;
- Je voert onderhoudsprogramma’s in het onderhoudsbeheerssysteem in;
- Je verwerkt en implementeert de FMECA-sessies van de diverse installaties;
- Je ondersteunt en adviseert de productieregio’s op het gebied van kwaliteitszorg, bedrijf voorschriften, veiligheidsvoorschriften en onderhoud;
- Je draagt zorg voor het op orde zijn van de certificering (o.a. VCA) binnen Industriewater;
- Je fungeert als vraagbaak op technisch gebied voor de regio’s;
- Je ontwikkelt jaarlijks een onderzoeksplan en bepaalt hiertoe het benodigde jaarbudget voor ontwikkeling en onderzoek op technisch vlak.

Jouw profiel

Heb jij…

- Een HBO diploma (technische richting) en beschik jij over aanvullende opleidingen in de watertechniek (bijvoorbeeld: IX, membranen, afvalwater en/of onderhoud)?
- Daarnaast minimaal 4 jaar ervaring in een industriële omgeving met specialisatie onderhoudsmanagement?

Ben jij…

- Innovatief, klantgericht en kun je goed samenwerken?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ons aanbod

Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt o.b.v. 40 uur per week maximaal € 60.135,- per jaar. Daarvan stel je zo’n 20% van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen; je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! Het bedrijf biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden, resultaatbeloning en een goede pensioenregeling.