Onze actuele vacatures

Vacature: Collectantenwerver

Referentie: HLS-V19176

Klant / soort bedrijf
Promoten van goede doelen, werven van donateurs
Werklocatie:
Nederland
Functiecategorie
Commercieel/verkoop
Functienaam
Commercieel medewerker, Verkoper, Vertegenwoordiger
Opleiding
MBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is opgericht om ondersteuning te bieden aan de Nederlandse goede doelen organisaties. Hierin richten zij zich op het werven van enthousiaste en gemotiveerde collectanten. Mensen die samen met hun op zoek willen gaan naar deze collectanten kunnen dit doen middels een betaalde baan voor het gewenste aantal uren. Wij bieden dan ook betaalde banen die bijzonder flexibel kunnen worden ingevuld.

Beschrijving functie

Verdien 4.000 euro per maand, wordt Collectanten werver!

Wij zoeken ZZP-ers (landelijk) die als nieuwe wervers voor bijvoorbeeld het Reumafonds, Hartstichting, Leger des Heils of het Rode Kruis collectanten gaan werven. En dat in veel regio’s in Nederland.

Hoe gaat dat in zijn werk? U gaat in bijvoorbeeld Utrecht, in een van tevoren door ons opgegeven wijk of straten, langs de deuren met de vraag of men collectant wil worden. Een collectant gaat in de desbetreffende collecteweek met de collectebus rond om geld in te zamelen. Uw taak is het om deze vrijwilligers te werven.

Is dit commercieel werven? U gaat niet langs de deuren om geld te vragen voor het goede doel. Maar u vraagt of men 1x per jaar tijd (inzet van vrije tijd) heeft om met de collectebus rond te gaan. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn.

Wat vragen we van u?
• Enthousiaste instelling, representatief
• Sociale aanleg om praatje aan de deur te maken
• Doorzettingsvermogen Wat levert het u op?
• Uitstekende verdiensten
• U kunt zelf bepalen wanneer u wilt werven (ochtend, middag en/of avond)

Van ons ontvangt u de straten, wijken c.q. postcodes waar u moet gaan werven in een bepaalde plaats. Wij zorgen voor inschrijfformulieren en een script. Bent u geïnteresseerd, u zoekt een interessante en afwisselende job als ZZP-er (promotor, werver, verkoper), stuur dan uw CV!