Onze actuele vacatures

Vacature: planner in de bouw

Referentie: HLS-V19192

Klant / soort bedrijf
Groothandel in Glas
Werklocatie:
Rotterdam
Functiecategorie
Techniek
Functienaam
Monteur service
Opleiding
LBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Groothandel in glas en kozijnen, allround installatie en onderhoud. De groep bestaat uit drie bedrijven. Glas, Kozijnen en Services. Hierbij houdt de Glasdivisie zich bezig met het leveren en plaatsen van alle glassoorten. De kozijndivisie levert en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren en kozijnen. De Servicedivisie houdt zich bezig met het monteren en het onderhouden van alle voorkomende gevelconstructies zoals; hardglas constructies, kozijnen, vliesgevels en gevelbeplatingen. Ook doen zij alle reparatie en onderhoud aan alle voorkomende ramen, deuren en schuifpuien.

Beschrijving functie

Functie omschrijving

Als Service en Onderhoud Medewerker(ster) heb je een verantwoordelijke functie.

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en regelen van onderhoudswerkzaamheden, het inplannen van de Monteurs en middelen op een zo efficiënt mogelijk manier, maar je verliest hierbij niet de wens van de klant uit het oog. Jij zorgt ervoor dat de juiste middelen op voorraad zijn en hebt contact met collega’s over Inkoop en het magazijn. Naar aanleiding van aanvragen stel je offertes op en ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking hiervan.

Functie eisen
-Je hebt enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie en ervaring in het plannen van medewerkers / werkzaamheden.
-Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
-Je verzorgt de vervaardiging en opvolging van offertes.
-Je kunt snel schakelen.
-Ervaring met diverse beslagsystemen is een pre.

Persoonlijke eigenschappen
-Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren.
-Je bent communicatief sterk.
-Je bent secuur en technisch ingesteld.
-Je bent resultaatgericht en creatief.

Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werk te gaan. Daarnaast beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog voor sociale verhoudingen. Je neemt zelf initiatief, bent gedreven en hebt service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je bent sterk in organiseren en plannen gecombineerd met oplossingsgericht werken.

Je bent woonachtig in regio Groot-Rotterdam