Onze actuele vacatures

Vacature: allroound meubelmaker

Referentie: HLS-V19293

Klant / soort bedrijf
.
Werklocatie:
Moordrecht
Functiecategorie
Techniek
Functienaam
Meubelmaker
Opleiding
MBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

De oorsprong van dit bedrijf ligt in Aalsmeer waar in 1906 een scheepswerfje begon. Inmiddels
toonaangevend in het bouwen van luxe interieurs voor jachten

Beschrijving functie

Als Meubelmaker zorg je ervoor dat alle onderdelen van interieurs van luxe jachten gerealiseerd worden. Op basis van digitale tekeningen en specificaties maakt je complexe (onderdelen van ) meubels en interieurs. Daarbij zet je al je kennis van houtbewerkingsmachines en handgereedschappen in. Samen met je collega's zorg je ervoor dat je het hoogste kwaliteitsniveau bereikt. Vaak werk je aan een of meerdere vaste bouwelementen, maar regelmatig zal je ook bijspringen bij collega's. Je dagen zijn afwisselend en je vakmanschap komt goed tot zijn recht bij het vinden van slimme oplossingen voor praktische problemen.

Wij vragen

Je hebt ruime ervaring met als meubelmaker waardoor je met grote zelfstandigheid werkt en de verschillende (hand-)gereedschappen en houtsoorten geen geheimen voor je hebben.
Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en voelt je verantwoordelijk om, ook bij tegenslag, samen het project tot een succesvol einde te brengen.
Je vindt het leuk om stagiaires en startende meubelmakers het vak te leren en draagt je kennis met enthousiasme en geduld over.
Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard en vraagt en geeft collega's vakinhoudelijk advies.
Het lezen van digitale tekeningen gaat je gemakkelijk af

Een eerste kennismakingsgesprek voeren we op dit moment digitaal, voor een tweede gesprek nodigen we je uit bij ons in de productiehal. Het maken van een proefwerkstuk is onderdeel van de procedure.