Onze actuele vacatures

Vacature: Administratief medewerker subsidies

Referentie: HLS-V19410

Klant / soort bedrijf
ministerie
Werklocatie:
utrecht
Functiecategorie
Administratief/secretarieel
Functienaam
Administratief medewerker
Opleiding
HBO
Dienstverband
Fulltime
Salarisindicatie € / mnd, bruto
in overleg
 
Direct solliciteren

Bedrijfsprofiel

Werken bij de provincie betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Hierdoor ben je ook erg belangrijk wanneer je hier komt werken. Wij kunnen jouw creativiteit en ideen gebruiken en waarderen.
Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft.
Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

Beschrijving functie

Ben jij geoordend en wil je graag dat alles goed verloopt, dan is dit de functie voor jou.

Je gaat aan de slag binnen het team Inkoop, Juridisch & Subsidies (IJS). Jouw werkzaamheden liggen binnen het cluster subsidies. Het cluster subsidies is het centrale subsidieloket binnen de provincie Utrecht. Het begeleidt centraal de uitvoering van subsidieregelingen en bewaakt de rechtmatigheid en uniforme uitvoering van het subsidieproces. De beleidsdomeinen zijn budgethouder en verantwoordelijk voor het inhoudelijke subsidiebeleid en de daaruit voortkomende beschikkingen.

Wat ga je doen
Als administratief medewerker subsidies ondersteun je de subsidiebehandelaars bij het de rechtmatige en tijdige afhandeling van subsidiedossiers.

Concreet betekent dit dat je:
de nieuwe subsidiedossiers in behandeling neemt en registreert
de formele toetsing (volledigheid) van nieuwe subsidiedossiers uitvoert
verplichting aanmaakt in het financiële systeem
de verzending van beschikking verzorgt en afgesloten dossiers archiveert

Daarnaast krijg je tot taak het archief met subsidiedossiers op te schonen ten behoeve van de migratie naar een nieuw archief systeem.