Gratis Ontwikkeladvies

 

Helaas is het subsidie-plafond van Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bereikt en kunnen wij dit traject niet langer gratis aanbieden.

Wil je toch een loopbaan adviestraject volgen? Dan bedraagt jouw investering € 749,- inclusief BTW. Mogelijk kan jouw werkgever hiervoor subsidie aanvragen. Wil je weten hoe? Meld je dan aan. Wij nemen contact met je op en adviseren je over de mogelijkheden.

 

JOUW KANSEN VERGROTEN!

De wereld verandert.
Je werk verandert.

Waar liggen jouw kansen en mogelijkheden? Laat je gratis testen en adviseren door de Carrièrewinkel. Meld je hier aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ondersteund door SZW

Het ontwikkel advies wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De Carrièrewinkel is aangesloten bij keurmerkorganisatie Blik op Werk en brancheorganisatie Oval.

Quotes van Klanten

Werk verandert

Werk verandert. En door Corona sneller dan ooit. De impact op werkend Nederland is groot. Sommige banen verdwijnen, andere komen erbij. Houd grip op je werk en je toekomst en laat je testen door de Carrièrewinkel.

Weet jij waar jouw kansen liggen?
Waar liggen jouw mogelijkheden? Nu, of in de toekomst?
Wat kun jij doen om jouw kansen op leuk werk te vergroten? In een baan die er straks ook nog is.

Ons advies traject in drie stappen.

We helpen je graag met een gratis ontwikkeladvies.

1. Arbeidsmarkt scan

Het ontwikkeladvies van de Carrièrewinkel begint met een arbeidsmarkt scan. Die geeft een beeld van je mogelijkheden nu, maar ook een beeld van waar je naar toe zou kunnen groeien. Bijvoorbeeld door een opleiding of cursus.

2. Gesprekken met experts

Met een deskundige loopbaanadviseur bespreek je je arbeidsmarkt scan, maar kijken we ook naar wie jij bent, wat bij jou past, wat jouw kwaliteiten zijn. Samen bespreek je hoe jij jouw werk in de toekomst voor je ziet en wat er nodig is om daar te komen. Soms is 1 gesprek genoeg, maar als je wilt kun je wel tot vier gesprekken hebben met onze loopbaanadviseurs.

3. Ontwikkelplan

Na de gesprekken maak je een ontwikkelplan. Zelfstandig, of samen met de loopbaan adviseur. Het doel is dat je daarna kan starten met zoeken naar een baan die nog beter bij je past. Een baan die er straks ook nog is. Of dat je kunt starten met een opleiding of omscholing, voor die leuke baan voor straks.