Meer mogelijkheden voor werkgevers

Behalve outplacement en re-integratie zijn er nog andere mogelijkheden om personeel aan een passende, nieuwe baan te helpen:

Leer-/werktraject

Voor sommige werkzoekenden is een leer-/werktraject een uitstekend middel om (weer) aan de slag te raken. Op die manier kunnen ze in de praktijk een vak leren. Dankzij onze samenwerking met uiteenlopende opleidingsinstituten kunnen wij leer-/werktrajecten aanbieden in de procesindustrie, optiek en zorg.

Eigen bedrijf

Voor andere werknemers is een eigen onderneming een goed alternatief voor een (aflopend) dienstverband. Carrièrewinkel Projecten biedt ondersteuning op maat bij het starten van een eigen bedrijf. Onze consulenten en een door ons ingehuurd adviesbureau helpen de startend ondernemer om een waterdicht ondernemingsplan te schrijven.

Advisering

Carrièrewinkel Projecten adviseert werkgevers over uiteenlopende personeelsvraagstukken. Met name op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Onze adviseurs zijn in staat om een goede inschatting te maken van de risico’s die u als werkgever loopt. Dat kan boetes van het UWV voorkomen.

Lees hier meer over de kracht van onze aanpak.