Loopbaan coaching

Loopbaan coaching

Onze eerste baan is vaak iets waar we ‘gewoon inrollen’. Van daaruit neemt je loopbaan een richting en beweeg je lekker mee. Je hebt het naar je zin op je werk en toch heb je het gevoel het anders te willen.

Bijvoorbeeld:

  • Je talenten te willen ontdekken en echt happy te zijn in je werk
  • Meer voldoening te ervaren, in plaats van te werken vanuit de automatische piloot
  • De stap durven nemen om de zekerheid van een vaste baan op te geven en iets anders te vinden

Of misschien houdt je huidige baan op te bestaan en ben je op zoek naar iets anders. 

De tijd dat we tot ons pensioen bij 1 werkgever werkte is al enige tijd voorbij. Eerder zijn we steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en naar werk wat ons inspireert en een gevoel van zingeving brengt.

Dit klinkt heel mooi en dat is het ook. En het vraagt om zelfonderzoek, jezelf in de spiegel aankijken en belemmeringen loslaten. 

Hier helpen onze gespecialiseerde loopbaancoaches je graag bij. 

Voor wie is loopbaan coaching?

Loopbaan coaching is er voor iedereen die een andere richting wil in het werk, inspiratie zoekt en werk wil doen dat past bij hun drijfveren, talenten en wensen. 

Wat ga je doen tijdens dit traject?

Een loopbaan coaching traject is als volgt opgebouwd:

  • Terugblik – We kijken terug naar het verleden om patronen te ontdekken in het heden. Wat werkt belemmerend hierin en wat stimuleert? Wat heeft je gebracht waar je nu bent?  
  • Waarden en drijfveren – Wat zijn jouw innerlijke waarden, wat is voor jou echt belangrijk? Wat zijn jouw drijfveren, waar krijg je energie van?
  • Wat is jouw Ikigai? Waar wordt je echt blij van, wat geeft jouw leven zin?
  • Wenstoekomst. Als alles mogelijk zou zijn, hoe zou je dan willen dat jouw toekomst eruit ziet? We gaan focussen op mogelijkheden, interesses en wensen. 
  • De hoe-stappen – Hoe kom je van hier naar daar. Welke stappen ga je zetten, van hier naar daar. Je maakt een helder, overzichtelijk plan voor jezelf op een manier die  bij jou past. 

Wat is de investering?

Een traject van  7 sessies van ongeveer een uur, kost € 1.395,-. Dit is exclusief BTW voor bedrijven, inclusief BTW voor particulieren. Een loopbaan coaching traject is natuurlijk altijd maatwerk. Meer of minder sessie wordt naar rato berekend.

Het gehele traject vindt online plaats.