Werkgevers en de Carrièrewinkel projecten

Hoe vind ik een nieuwe plek voor een werknemer die niet meer in de onderneming past? Een alternatieve baan voor iemand die door gezondheidsproblemen moet uitkijken naar ander werk? Wat kan ik doen om een werknemer optimaal te ondersteunen, wanneer een functie dreigt te vervallen door een reorganisatie?

Carrièrewinkel Projecten heeft ruim twintig jaar ervaring met het oplossen van dit soort vraagstukken. Onze effectieve outplacement- en re-integratietrajecten (tweede spoor) hebben vele werknemers aan een nieuwe, passende baan geholpen.

Effectieve trajecten door kwaliteit

Wat de trajecten van Carrièrewinkel Projecten effectief maakt is de zeer resultaatgerichte aanpak die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben. Al onze outplacement- en re-integratietrajecten volgen vaste procedures die werken. Werkgevers profiteren hierdoor van de constante kwaliteit van onze dienstverlening.

Hoge plaatsingskansen

Deze vaste werkwijze geeft onze ervaren coaches een solide basis voor het begeleiden van werkzoekenden. Wij bieden ondersteuning op maat en stimuleren outplacement- en re-integratiekandidaten in het (her)ontdekken van hun eigen mogelijkheden. Dit zorgt voor gemotiveerde kandidaten die geloven in hun eigen kunnen wat zich vertaalt in een hoge klanttevredenheid en plaatsingspercentages tot wel 70%.

Kennis landelijke arbeidsmarkt vergroot plaatsingskansen

Wat ons onderscheidt van veel andere outplacement- en re-integratiebedrijven, zijn de goede contacten met werkgevers in heel Nederland. Carrièrewinkel Projecten beschikt over een landelijk netwerk en heeft haar roots in de arbeidsbemiddeling. Onze coaches houden zich niet alleen bezig met begeleiding, ook met arbeidsbemiddeling. Ze weten precies wat voor personeel het bedrijfsleven zoekt. want ze zitten regelmatig met HR-functionarissen aan tafel. Dit vergroot de kans op een nieuwe baan.

Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen. Je bent een telefoontje van ons verwijderd. 010-4140282 en vraag naar Maureen Sitton of Monique Kauffman. Wil je graag dat wij contact u opnemen? Mail dan even naar info@carrierewinkel.nl en laat je contactgegevens achter of druk op de contact groep.