Op zoek naar een passende baan als je ziek bent

Re-integratie

Als je ziek bent en je je huidige baan niet meer kan uitoefenen dan kan je daar best een steun in de rug gebruiken. Carrier winkel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen in een dergelijke situatie. In samenspraak met jouw gaan we actief op zoek naar ander, passend, werk. 

Verschillende situaties kunnen voorkomen bij Reintegratie

  1. Reintegratie bij de huidige werkgever: Heb je het idee dat je bij je huidige werkgever niet verder komt met je beperking(en) of zit je al voor langere tijd ziek thuis? Dat overkomt velen van ons. Wij zoeken samen met jouw, de werkgever naar mogelijkheden binnen het huidige bedrijf. 
  2. Reintegratie in een nieuwe baan: Is het bij je huidige werkgever niet mogelijk om weer aan de slag te gaan. Dan gaat de consulent van de carrierewinkel actief met je aan de slag. Die beschikt over een groot netwerk en ervaringen op de markt en zie wellicht mogelijkheden die die je anders zou hebben gemist. 
  3. Reintegratie door het UWV: Heb je een WIA-, WGA-, WAO-, Wajong- of WAZ-uitkering of een Ziektewet uitkering. Carrierewinkel verzorgt voor het UWV alle trajecten om weer aan het werk te komen. Sinds 2000 werken wij reeds met het UWV, naar volle tevredenheid. 

Contact met Carrièrewinkel Projecten

Carrièrewinkel is landelijk actief en heeft in meerdere steden flexlocaties. Meer weten over onze diensten? Je bent een telefoontje van ons verwijderd, 010-4140282 en vraag even naar maureen sitton of monique Kauffman. 

Of wil je nog wat nadere informatie, download dan de brochure over outplacement of re-integratie.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.