Diensten voor werkzoekenden

Het verlies van een baan is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Ongeacht wat de reden is, of dat nu ziekte, reorganisatie, of anderszins een reden heeft. U wordt daarom door onze consulenten ondersteund bij de verwerking daarvan. Ook stellen zij samen met u een scholings- of ontwikkelplan op.

Wat Carrièrewinkel Projecten onderscheidt van veel andere re-integratiebedrijven, zijn onze goede contacten met werkgevers. Onze roots liggen namelijk in de arbeidsbemiddeling. Sinds begin jaren negentig zijn wij ook als arbeidsbemiddelingsbureau aanwezig op de markt. 

Dat geeft onze re-integratietrajecten een zeer praktische en pragmatische insteek. Wij weten wat er speelt op de arbeidsmarkt, dagelijks contact met hr-functionarissen en of beslissingsbevoegden op het gebied van personeel.

Naast begeleiding naar een andere baan behoort tot het diensten pakket oa. Persoonlijk ontwikkelingsadvies, voorbereiding van sollicitatie gespreken, adviseren over het aanspreken van eigen netwerk, beroepskeuzetesten en diverse maatgerichte trainingen. 

Locaties

Carrièrewinkel is landelijk actief en heeft in meerdere steden flexlocaties. Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen. Je bent een telefoontje van ons verwijderd. 010-4140282 en vraag naar Maureen Sitton of Monique Kauffman. Wil je graag dat wij contact u opnemen? Mail dan even naar info@carrierewinkel.nl en laat je contactgegevens achter of druk op de contact button.