Carrièrewinkel in top 10 Nederlandse re-integratiebedrijven

De re-integratiediensten van Carrièrewinkel Projecten behoren tot de top van Nederland. Dat blijkt na onafhankelijk onderzoek van kwaliteitsinstituut Blik op Werk. Carrièrewinkel Projecten staat in de top 10 van bedrijven die mensen naar werk toeleiden.

Ruimschoots voldoende voor kwaliteitskeurmerk Blik op WerkTaart met opschrift Blik op Werk

Blik op Werk heeft ruim 500 bedrijven onderzocht die inzetten voor het vinden en behouden van (gezond) werk.
Gemeten naar kwaliteit en betrouwbaarheid nemen de re-integratiediensten van Carrièrewinkel Projecten een top 10-plek in. (Het meetmoment in deze dynamische rangschikking is 18 maart 2016.)

Blik op Werk waardeert de dienstverlening van Carrièrewinkel Projecten met een 8,5 en vier sterren. Dat is ruimschoots voldoende voor het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk.

Bevestiging grote klanttevredenheid

Eerder liet een ander onafhankelijk onderzoek zien dat Carrièrewinkel Projecten hoog scoort bij re-integratiekandidaten. De cliënten geven het ‘rapportcijfer’ 8,5. Dit hoge klanttevredenheidscijfer is medebepalend voor het kwaliteitskeurmerk.

Ook belangrijk voor het kwaliteitsstempel is een audit. Namens Blik op Werk hebben controleurs de bedrijfsvoering van Carrièrewinkel Projecten eind februari grondig doorgelicht. Dat gebeurde op het hoofdkantoor in Rotterdam.

Kwaliteit personeel en organisatie voldoen aan alle eisen

De auditors hebben onder meer vastgesteld dat het privacyreglement, de klachtenregeling en –afhandeling geheel conform de regels zijn. Ook de kwaliteit van het personeel en de organisatie voldoen aan alle eisen van Blik op Werk. Verder is de uitkomst van het onderzoek een bevestiging van de (financiële) betrouwbaarheid van Carrièrewinkel Projecten.

Reden voor een feestje

“Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel”, reageert Marian van der Toolen namens Carrièrewinkel Projecten enthousiast. “We doen altijd ons stinkende best om ons werk zo goed mogelijk te doen. Voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Dat we daarmee zo’n hoge waardering van Blik op Werk krijgen, was voor ons reden voor een klein feestje. Toen we het goede nieuws binnenkregen, hebben we een speciale taart besteld. Je moet je eigen prestaties toch vieren, nietwaar?”

Carrièrewinkel viert feest